sâmbătă, 31 octombrie 2015

noapte de foc

Copiii nopţii, Saul Williams

„Iar de pe porţile soarelui ies copile în rochii de foc
cu părul împletit în cozi de fum care le cresc din scalpul cu cratere de lună.
Seminţele sclipitoare ale unei grădini nocturne ce vor înflori în luni pline
indiferent de soare,
Învăluie noaptea în cele şapte nume ale vântului prin poveştile strămoşilor...„http://haribm.blogspot.ro/2015/10/tragedie-noua-cu-efecte-vechi.html


6 comentarii:

 1. Doamne!! unde trăim?

  http://www.stiripesurse.ro/ocant-marturia-unei-asistente-care-a-ajuns-sa-salveze-vie-i-in-clubul-groazei-am-vazut-iadul_971759.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Toate relele, fie ele, la început descoperiri ale mințíi, sunt aduse de către adulți.
  Copiii , asemenea mugurilor, se deschid către soare, către lumină, își fac iluzii, văd, aud, se lasă prinși în fascinația clipei, vin alte clipe și totul se rostogolește asemenea bulgărelui de zăpadă.
  Viața? pură acrobație...
  Multe vorbe vom aduna, în revoltă și patimi, peste câteva zile, tăvălugul va netezi totul, iar într-o zi va ninge, zăpada va albi toate gropile din drum și din cugete, moartea va intra în ritmul galopant al vieții : alți tineri vor asculta muzică, vor scrie poeme în gând și aievea, bogații vor fi mai bogați, săracii vor plânge și mâine ca ieri, banii se vor scoate din aceeași urâtă mașină de iluzii, iar în mâneca albă mereu se va scălâmbăia un as...

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand organizezi un joc de artificii,asta nu o face oricine de capul sau,exista din cate stiu o persoana care se ocupa cu asa ceva,un pirotehnist... primul lucru care il face este fireste sa se asigure ca nu exista vreun pericol (materiale inflamabile in apropiere)
  Nu am inteles (din cate am urmarit) de ce nu s-a pomenit de acest aspect..cine a organizat asa ceva?
  Vaz ca au fost luat la purificat patronii,,,nu ei ca si gazda a concertului mi se par atat de vinovati,(nu realizezi uneori anumite aspecte la care te supui,la cat de periculos poate fi focul ,etc)ci persoana care s-a ocupat de aceste artificii(se pare ca aveau si o anumita forta,calitate) Banuiesc ca prin lege esti obligat sa apelezi la un asemenea specialist!
  A existat sau ba?
  Ar trebui o reconstituire a cazului din incidenta a cum s-a petrecut exact tragicul incident..chiar cutremurator!

  S-au mai organizat asemenea jocuri de artificii in acel local? Era o intrebare fireasca care nu am auzit-o pe nici un post.
  E ciudat cat de rapid s-a extins focul ,acel tavan cu palete,sau ce erau ele.. ...vb unui supravietuitor,,, de parca ar fi fost date cu benzina!
  Si cum sa folosesti material inflamabil in constructii, in general vorbind,darmite pentru un local public in care vin sute de persoane?!
  Cata inconstienta ,,,care iata cat poate costa!  RăspundețiȘtergere
 4. Și eu am tot așteptat să apară cuvântul organizatorilor. Mă gândeam că și formația a avut un manager- oare, respectivul sau respectivii, nu ar fi trebuit să cunoască amănunțit: locul/capacitatea/ structura etc..
  Artiștii sunt niște visători!și cei care produc artă și cei care o consumă, asta cred.

  Doamne, îți dai seama că atâția tineri au suporta chinurile iadului?
  Mă îngrozește ideea că trăim într-o țară în care banul este mai presus de orice..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. S-a folosit un material mai ieftin ,,,asta o fac multi ca sa evite costuri mari sau exorbitante...dar nici chiar asa!
   Apoi,cei care le-au inventat, cum naiba au avut aprobare sa le comercializeze?!

   .e o problema de ordin tehnic ,inginer constructie,pirotehnist...eu cam asa vad lucrurile...incompetenta,ignoranta,inconstienta!
   Putea fi acolo oricare dintre noi...!Ce cosmar..nu am cuvinte!


   Ștergere
 5. Citește aici:

  http://www.opinia-constantei.ro/2015/11/02/imbecililor-recunosc-sunt-o-mama-de-satanista-2/

  RăspundețiȘtergere