duminică, 14 decembrie 2008

la tv

In seri confuze , ca aceasta, cand zapada , acolo, sus , inca n-a fost pregatita, iar ploaia este tot ce are cerul la indemana , uimita de ce se intampla pe scena politica , unde se fac si se desfac noduri gordiene, ma uit la televizor.
As vrea sa vad ceva placut, asa ca pentru o duminica de decembrie.

Se poarta galele. Pe multe posturi . Gale de tot felul. Ca doar se apropie sfarsitul altui an.
Se aniverseaza tot felul de evenimente . Se premiaza , dupa gustul publicului , fel si fel de profesii.

Nimeresc la o asemenea aniversare , a carei varsta are a doua cifra "0 ".

Ce ma distreaza , fara sa-mi placa , este ca , din multimea de femei frumoase , cate se foiesc prin televiziunea nationala , pentru prezentare , in aceasta seara -omagiala- asa i se spune , n-a fost aleasa niciuna. Au fost gasiti- dupa ce criterii vor fi fost alesi??- doi baieti speriati rau. Fac o pereche ciudata. Ca Stan si Bran. Cel bran poarta un costum croit cu doua numere mai mic, drept care nu sta bine incheiat; printre nasturii sacoului i se vede o parte din camasa. Celalalt pare venit direct de la un meci.
Spun vorbe fara nicio noima.

Se elogiaza compozitori si cantareti , se impart multumiri , asortate cu falsele zambete , de rigoare, se ofera flori , in tipla , nu se biseaza..
Sonorizarea este defectuoasa, iar publicul nu si-a pregatit tema. Cand i se cere sa intervina , mormaie , desi in sala sunt sute de confrati ai celor de pe scena.

Sigur, am de ales-sa mut pe alt post sau sa -mi petrec altfel restul serii.

Imi vine in minte ca nu numai politicienii traiesc bine din banii contribuabililor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu