sâmbătă, 21 iunie 2014

lectura matinala

http://adev.ro/n7gusf
p.s. invitatie la dialog!

2 comentarii:

 1. Eu nu prea cred in povestea asta cu soacre rele!!!Cate am cunoscut,erau extrem de atente cu nora sau ginerele!Nu stiau cu ce sa le stea in cale,sa ajute!
  Doar daca este vorba de o femeie posesiva!

  ps:Imi place fr mult aceasta doamna psiholog!Intotdeauna am ascultat-o cu mare placere si interes!

  RăspundețiȘtergere
 2. Incep cu partea a doua a spuselor tale: si mie imi place doamna Aurora Liiceanu, nu de azi..de multa vreme; imi place cum scrie, imi place aristocratia ei fireasca- putine doamne din spatiul public sunt ca ea.

  Despre soacre si nurori sau despre nurori si soacre- este complicat sa-ti dai cu parerea, eu ma inrudesc cu ambele variante si stiu destule.
  Stiu si din experienta mamei mele , atat ca nora, cat si ca soacra. Lucrurile nu seamana deloc. De fiecare data, este altfel.
  Ce pot spune este ca nu au cum sa se confunde sentimentele: a fi sotia cuiva nu inseamna sa anulezi dreptul sotului tau de a-si iubi si respecta MAMA, care este UNICA.
  Sotii, iubite pot fi multe..
  Este ceva extrem de grav, patologic sa-i ceri sotului sa ALEAGA intre MAMA si sotie.. nai ales ca, stii cum este- roata lumii se invarteste..

  Stiu familii in care, gratie culturii, educatiei, relatia este buna, din respect.
  Sunt, din nefericire, si altfel de familii...
  Si ar mai ceva- la fel de grav: atunci cand copiii, respectiv nepotii, sunt MANIPULATI, sa creasca urandu-si bunicii dintr-o parte sau alta..
  GRAV!!

  Are dreptate doamna Liiceanu, atunci cand spune ca respectiva nora ar trebui sa porneasca in casatorie cu partenereul ei, stiind ca acesta are o MAMA. Nu de alta, dar ii va folosi atunci cand ea insasi va fi soacra..
  Este complicata viata!!

  RăspundețiȘtergere