vineri, 13 februarie 2009

din (ne)fericire??..

Iti dai seama de valoarea cuiva, abia dupa ce il pierzi..
obs." a pierde "este un cuvant polisemantic.

7 comentarii:

 1. Uite o "nuanta". E, de fapt, mai mult decit atit, e bagheta magica sau inelul Arabellei, cum vrei tu. Pretuieste oamenii in fiecare zi, asculta-i, apleaca-te catre sufletele lor si slefuieste ceva acolo, daca poti si daca ei te lasa... E atit de simplu! Asta referitor la cei dragi. Chiar daca ne parasesc la un moment dat, raminem tristi, dar impacati ca le-am oferit, fara sa asteptam nimic in schimb, atentia, dragostea si pretuirea noastra.
  Dar simt ca tocmai te uitai la TV si vedeai inmormintarea lui Marian Cozma - asta e un alt caz. De valorile unui popor trebuie sa se ocupe poporul, tara, nu indivizii luati separat, ca mine si ca tine. Aici e mult de lucru in Romania. Dar s-ar putea sa reusim. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Chestia este ca nu ma uitam; adica , deja mi se pare ca s-a trecut chiar enorm de mult peste ce inseamna intimitate( dragoste, durere, valoare etc..); nu ma mai uit, pentru ca mi se pare ca as participa si eu la a forta sa ti se arate ceea ce este ( apartine) cuiva;
  M-am gandit , pur si simplu la ceea ce i se intampla fiecaruia ,in orice moment..

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine V-am regasit!
  eu nu cred ca as putea pune in acest caz acel 'ne' intre paranteze...
  o zi frumoasa si un sfarsit de saptamana placut!

  RăspundețiȘtergere
 4. M-am gandit chiar la ce spuneai, adica la cei foarte apropiati: cat ne straduim sa facem trecerea( sederea, convietuirea) a lor si a noastra mai frumoasa; cat se straduiesc ei sa ne convinga de asta.Cred ca este foarte complicat, oricat am sti de mult( e)..

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru Anamaria- Cum ii spuneam si Laviniei, nu ma refeream la cazul tanarului disparut- chiar nu ma uit la televizor, pentru ca mi se pare totul straniu;
  probabil ca are vreo legatura ce simt cu ceea ce se intampla; de aceea ,poate mi-a si venit in minte ce am scris; totusi, are , o radacina care ajunge in plan personal.Este complicat totul..
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 6. Poate functioneaza incercarea"niciodata nu este prea tarziu...

  RăspundețiȘtergere