miercuri, 18 februarie 2009

fara lentilaIubesc diminetile, fiindca alunga intunericul!

4 comentarii:

 1. Eu iubesc noptile albe, fiindca gonesc diminetile seci! Si stii ce mai iubesc? Diminetile in care ma trezesc odata cu cocosii, vad rasaritul, vara, adulmec cafeaua si ies in gradina, sa ud florile, sub geana zorilor! Simti viata pamintului pulsind... si e perfect :)))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu iubesc si diminetile si noptile,depinde de dispozitia in care sunt.
  O zi minunata cu mult soare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Lav,sufletului meu ii sund dragi diminetile; si aici, la bloc, dar si la tara, unde am o casuta.Frumusetea lor, a diminetilor, are legatura, ca si la tine, mai, ce-mi semeni, fata mea, cu prezenta florilor si cu mirosul cafelei.In balcon este locul meu preferat; din fotoliu , vad padurea si, dincolo de ea, crestele muntilor, invaluite in ceata.
  La tara, am altfel de flori.Si ulmi. Stii cat de frumosi sunt?Imi place sa-i mangai cu privirea, in timpe ce sorb, cu inghitituri ceva mai lenese decat aici, aceeasi licoare amaruie.
  Si mai este ceva: cred ca asociez iubirea mea pentru dimineti cu formula simpla"buna dimineata!".Este foarte frumoasa!
  In cateva dimineti, ma " viziteaza" niste copii, carora le raspund cu " buna dimineata".Pana mai ieri, salutam eu prima, cu buna ziua!
  Si, ca sa spun chiar totul, am niste regrete- de cand cu" bombardamentul" asta mediatic, nu ma mai intalnesc ,decat absolut intamplator, cu " buna seara".Poate tocmai de asta iubesc diminetile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gabi,da, asa este, sunt dimineti si dimineti, seri si seri; poti avea stari si trairi deosebite, ca , apoi, din te miri ce, vraja sa dispara; sau sa se iveasca, din senin, momente minunate.Conveneam, deunazi, sa ne facem deviza din" carpe diem!".
  Pana la urma, cred ca asta conteaza: sa reusim sa luam frumusetea din clipe.
  O zi calma si frumoasa iti doresc!

  RăspundețiȘtergere