sâmbătă, 13 februarie 2010

fiecare pasare..


Daca ar fi sa ne luam dupa ce mai zice gura targului, maine, toata ziua, domnisoarele si doamnele necasatorite ar trebui sa fie cu ochii –n patru. La pasari. Atentie! sa nu le prinda. Multe si interesante lucruri vor afla. Daca vor vedea porumbei giugiulindu-se , viitorul sot va fi tandru.Toata viata. Sunt sfatuite, daca vor fi invitate la o plimbare in parc, sa mearga cu ochii inchisi . Pentru ca , dupa ce vor auzi cum bate ciocanitoarea in scoarta copacului, o vor si vedea. Si nu este de bine.Inseamna sa mai astepte un an pana la nunta. Mare atentie la vrabiute! Ele sunt purtatoarele de cuvant ale fermierilor. Ar mai fi ceva. Daca, din cine stie ce motive, ajung la targ , la muzeu, ori la zoo, sa fie atente la culori. Aripi albastre anunta un sot vesel. Mult de cautat, dar mare noroc aduc penele galbene. Sot bogat, domenii, iaht, conturi. Si o emisiune. In direct.//
p.s. Cica ar fi si o rara avis. Vopsita in violet.

6 comentarii:

 1. Unele fete ies mai pe inserat...

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Daurel,
  Sa nu depaseasca miezul noptii!

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu cred in supersitii si cu siguranta nici fetele din ziua de azi dar e frumos sa ne prefacem un pic...Bunicile noatre credeau si de aceea casnicile lor erau durabile si viata nu le era incorsetata de frustrari si framantari induse artificial prin diferite canale.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cam asta zic si eu, Maria. Putina poveste nu ne sta chiar rau..
  Cred ca viata bunicilor noastre avea si un anume fel de candoare. Tocmai pentru ca era impregnata de mister.
  Imi place sa ma intorc, deseori, in lumea povestilor.
  De care nu sunt total rupta.
  O zi frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mie mi s-a asezat pe pervaz un gugustiuc. Nu stiu daca semnifica ceva dar s-a apucat sa cante de mama focului :D.

  RăspundețiȘtergere
 6. Anielle, o luam din aproape in aproape: canta, asta inseamna veselie. Cui canta? Tie! Adica iti aduce veselie. Ce inseamna veselie? Inseamna primavara, dragoste, iubire. Ce reprezinta aceste stari laolalta sau chiar separat?
  Reprezinta starea ta. Adica vei fi fericita!
  Ramene sa hotarasti tu ce te face fericita!!!

  RăspundețiȘtergere