vineri, 19 martie 2010

brr!

Cea mai cinica propozitie interogativ-retorica- cunoasteti vreun profesor mort de foame... Cugetatorul , platit din bani publici, carmuieste, vremelnic, scoala romaneasca.
p.s. undeva, candva, o nefasta regina recomanda multimii infometate sa manance cozonac , daca ii lipseste painea. Avea sa- si plateasca scump vanitatea.'Cerul nu ingaduie nimanui sa fie trufas'- Herodot.

8 comentarii:

 1. mai circula o vorba: "avocatura e cea mai banoasa profesie" :)) cu toate astea exista avocati care mor de foame! nu pt ca ar fi idioti ci pentru ca nu sunt in mafie! cred ca ai vazut ce inseamna justitia! cam asa e si cu avocatii. cei care plesnesc de milioane de euro sunt prinsi in retele si lucreaza cu statul sau cu mafiotii. sunt case de avocatura care primesc doar pt consultanta mii de euro/luna in timp ce alti colegi de-ai lor n-au bani nici de un bilet de tramvai!

  RăspundețiȘtergere
 2. Trufia este o oglindă mereu îmbietoare....

  RăspundețiȘtergere
 3. Arcadia,

  Oglinda, de a carei stralucire sunt atrasi vanitosii!

  RăspundețiȘtergere
 4. Daurel spunea:Asa-i; Boc si ministrul scoalelor ofenseaza mai mult decat dna min. Udrea...Am scris destul de reverentios? PS.cred ca mai am o postare la acest articol...la spam.
  19 martie 2010, 23:45

  RăspundețiȘtergere
 5. @Daurel, da, am probleme cu calculatorul;

  cat despre persoanele in cauza , urma alege.

  RăspundețiȘtergere
 6. Mama, care era Dascăl, era oripilată de tâmpenia: "profesorii nu sunt productivi", în comparaţie cu strungarul, de exemplu, care produce fiare strunjite. Profesorii produc numai ... Oameni! Se vede că rebuturile lor ajung în ... guvern!?

  RăspundețiȘtergere
 7. Zam Fir Pop, se vede ca 'unii' au mers la scoala doar in recreatii.

  RăspundețiȘtergere