joi, 27 mai 2010

patru arcusuri vrajite


pot face minuni intr-o superba seara de mai.
Ce-ti poti dori mai mult?
S-a intamplat in aceasta seara, in fata unei sali cucerite de sensibilitatea , talentul si seriozitatea cvartetului clujean Tiberius- Tibor Molnar( vioara), Karoly Lokodi( vioara), Jozsef Molnar( viola), Kozma Peter( violoncel).
In vibratii tandre , ne-au purtat in ritmuri romantice, prin toate genurile muzicale- Balada ( Ciprian Porumbescu), Valsul Florilor( Ceaikovski), Fairytale- Eurovision 2009(Al. Rybak), Chiquitita( Abba), No matter what(A.L. Weber), Fur Elise( L.v.Beethoven), O mio babbino caro, Nessun dorma ( G. Puccini), Air ( J.S. Bach), Menuet( L. Boccherini), Alla turca ( W. A. Mozart), Trisch Trachs Polka(J. Strauss), Valsul Fluturilor( I. Bukova), Love story, Balade pour Adeline( R. Clayderman), Romeo si Julieta( A. Rieu), incheind cu Dansul ungar nr. 5 , de J. Brahms.

In memoria lui Jean Constantin, in aplauzele salii, cei patru chipesi artisti au interpretat , inca odata, Balada lui Ciprian Porumbescu.

4 comentarii:

 1. Nu-i stiu pe baieti - dar am retinut. Daca vad afis o sa merg.

  Am fost si eu la concert saptamâna asta luni - mare concert mare la Cluj - pianistul chinez Lang Lang. A fost un concert mai special - s-a intrat doar pe baza de invitatii - totul fiind organizat de catre firma Aegon (olandezi la origini - se ocupa cu asigurari si pensii private in RO). A fost minunat, chiar ma gândeam la tine, îmi spuneai ca obisnuiesti fiecare joi sa ajungi la asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 2. Manon, trebuie sa-vezi si sa-i asculti neaparat. Sunt extraordinari!!!
  Nu exagerez- pe langa faptul ca sunt talentati, un au bun- simt natural, un fel de a rezona cu sala care vine din suflet.
  Sa nu ratezi ocazia de a-i urmari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Iniferent ce ne ofera...muzica ,film ,teatru,poezie...ne incarca sufletele cu daruirea lor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Angi, cand o asemenea treaba se face si cu talent , dar si cu seriozitate si respect fata de tine - spectatorul- chiar ti se umple sufletul!

  RăspundețiȘtergere