joi, 23 decembrie 2010

după douăzeci

(de ani) și încă unul. //

|Antena 3.ro.// 23 Dec 2010, 10:33// Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor: "Aţi luat mâncarea de la copii!"//
Protest la Parlament: Un om s-a aruncat de la balcon
http://www.portalstiri.ro/html/upload/articole/n10001_11000/10813 adrian_sobaru_99795300.JPG

Un barbat angajat ca electrician la TVR , in jur de 40 de ani, s-a aruncat de la unul dintre balcoanele Parlamentului.

Un barbat de 40 de ani s-a aruncat astazi de la unul dintre balcoanele Parlamentului, inainte ca Emil Boc sa-si inceapa discursul premergator dezbaterii motiunii pe Legea Salarizarii.

Adrian Sobaru, electrician la TVR, avea un tricou pe care scria cu markerul :"Ne-ati ciuruit si ne-ati vandut, ne-ati ucis viitorul copiilor!". "Asta este viata in care traim noi!", a spus barbatul, care s-a aruncat de la balcon in semn de protest.
Barbatului i s-a acordat primul ajutor. Echipe ale ambulantei si ale ISU au ajuns la fata locului. Barbatul a fost scos din sala de plen de echipajul SMURD si a strigat de pe targa "Libertate!". Raed Arafat a declarat ca electricianul a fost trasportat la spital, este constient, iar din primele examinari rezulta ca este vorba despre o fractura.Parlamentarii au ramas fara cuvinte in fata gestului de disperare al barbatului. Cei mai multi dintre ei nu au vrut sa faca niciun fel de declaratii, la iesirea din Parlament. Barbatul are doi copii, dintre care unul cu handicap, caruia i-a fost retrasa indemnizatia.
Sedinta plenului reunit penrtru dezbaterea motiunii de cenzura a fost reluata, potrivit deciziei grupurilor parlamentare, anuntata in plen de vicepresedintele Senatului Petru Filip.
Sursa: Realitatea
23/12/2010, 14:09:04

colindători fără colinde;

10 comentarii:

 1. :(
  Câtă durere se poate aduna în sufletul oamenilor!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. :-)
  Nu am mai auzit colindul acesta de foarte mult timp... si uitasem de el.
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Lucia,

  Trăim vremuri atât de încurcate, prea multă nefericire..și tot atât de multă aroganță și grandomanie, la celălalt pol.//
  Mă intrigă la culme grupurile de țigănci grețoase, plecate cu un stol de copii după ele, la cerșit, sub umbrela colindului..
  Tulbură echilibrul și așa, precar, al acestor zile.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ancuța,
  Cred că prea mulți oameni simulează ferirea.
  Ada Milea este o persoană realistă!!

  RăspundețiȘtergere
 5. nu prea inteleg... El(cel care s-a aruncat) a spus ca au luat mancarea?

  colindatori fara colinde... :(

  RăspundețiȘtergere
 6. Lav,
  Așa văd eu societatea noastră astăzi, 23.12. 2010, după douăzeci și unu de ani..un om se aruncă în gol, dintr-un loc simbolic.problema? aceeași, ca în urmă cu mulți ani- mâncarea copiilor- banii...//
  colindători fără colinde- cerșetoarele tuciurii, în grup, pe la ușile oamenilor, uită-te la ele, își scot copiii în față..oribil.N-au muncit și nu vor munci niciodată.
  Știi ce făcea cea așezată pe bancă?”îi împrumutase să tragă ”din țigara ei puștiului de trei- patru ani.În timp ce își striga ”sărăcia”. //
  Ada Milea? o realistă!!

  Ciudat spectacol social, nu?

  RăspundețiȘtergere
 7. Spectacol...

  Din pacate, mai vad si eu spect. de astea...
  Groaznic!..cred ca incep sa ma invat si eu minte.
  Sunt unele pe aici, atat mai cersesc, pentru ce? Tigari...stiu eu! Aproape mereu, le-am dat marunt sau asa...ieri, cat asteptam pe o colega sa iasa de la popa(magazinul din cartier) tot striga una, de fapt,: "dati-mi, da doamna" si prostii de astea.. nu am vrut sa-i dau, nici nu aveam, dar eram foarte indiferenta si se uita asa urat, la un moment dat(in timp ce tot vorbea) pana cand am inteles: un ceas, cat i un ceas, ora! m-am uitat pe telefon si i-am spus...nu a plecat, cand a iesit colega, i-a dat colega marunt. Da, urata scena cu poza... :( ma gandesc, ce bine ar fi fost fara toti tiganii(nu sunt rea) dar am inteles de ce se inmultesc.

  Ma rog, sa nu stricam pag. comantariilor..
  imi place Ada Milea, dar nu ma omor.. are un stil aparte.." sunt studentul cel iubit, cel mai bun, cel mai iubit... , pentru asta am muncit" imi place cum suna..

  Si acum -->
  "Incearca sa zambesti
  Far'sa te-amagesti
  Si sa iti doresti
  Un lucru usor
  Fiindca-i trecator."

  RăspundețiȘtergere
 8. Colindatori fara colinde :(...sunt tot anul peste tot.
  Cam asa suntem si noi in fata parlamentarilor...numai ca noi ne cersim drepturile,viata,existenta!

  Triste momente sunt in viata oamenilor!

  RăspundețiȘtergere
 9. Lav,
  Gata este Seara de Ajun..să le lăsăm în plata Domnului..păcat de copiii lor, se folosesc de ei.
  Nu le mai da bani, sunt hoațe.
  p.s. chiar zîmbesc!

  RăspundețiȘtergere
 10. Angi,
  A fost o zi grea, neagră.
  Să fie noaptea albastră!

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.