miercuri, 27 ianuarie 2010

din una-n alta

Spun unii ca anumite lucruri sunt imposibil de cunoscut. Bun! Asta o simte fiecare. Pe pielea lui. Chestiunea este cum afli care sunt lucrurile astea? Ca sa stii daca nu cumva ai trecut pe langa ele. Fara sa fi incercat sa le cunoasti. Ca daca ti-ar fi spus cineva care sunt, macar incercai sa le dai de capat , nu? Bunaoara in povestea cuiva. A unui tip, amarat, ca nevasta tocmai plecase in Spania, fara sa-l anunte, dupa 16 ani petrecuti impreuna. Cu acte in regula. Omu' avea o vorba-' dom'le, mananci un sac de sare cu ea, si te trezesti intr-o buna zi , ca habar nu ai cu cine ai stat atata vreme la masa.. asa sa fie?
p.s. la mine in familie nu prea se mananca sarat.din motive de tensiune( arteriala).

8 comentarii:

 1. tip amarat ca i-a plecat nevasta? as vrea sa-l vad si io p'ala :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa, carevasazica?
  Si esti in creierii muntilor, cand spui asta!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. am mai vorbit despre asta parca...imi amintesc foarte bine.
  e foarte greu cand nu se incheie socotelile inainte de a se termina o relatie. Sunt multe frustrari la mijloc, multa nefericire....
  Ramane omul suspendat, abandonat, cand fuge cineva de acasa...

  RăspundețiȘtergere
 4. Fortunanoua, asta cu fuga o stiu de cand eram de-o schioapa.Am spus-o, pentru ca este o varianta. Pe atunci se zicea ca nimeni nu fuge de acasa de fericire si de trai bun.
  Eu vorbesc de multele neconoscute care se ivesc, daca nu stii, cam de la inceput niste chestii esentiale. Cred ca si parintii, de exemplu, ar trebui sa le spuna fetelor sau baietilor lor-" fereste-te de asta... nu face asta..nu stiu de ce , dar nu e bine..". Nu prea mi-au spus parintii lucruri de astea.
  Copiii mei mi-au reprosat ca i-am crescut pentru o lume dreapta. In care toti ;joaca' cinstit.
  Daca reduc discutia in plan teoretic, la scoala, de exemplu, la obiectul 'gramatica', stiind care sunt ' hibele', mi-am invatat elevii sa se fererasca de ' capcane'.Sa construiasca enunturi limpezi. Care nu lasa loc de interpretari. De aici, problema se poate extinde.
  In concluzie, la capcane ajungem.
  Ma intelegi?
  Adica la' cine pe cine ' care pe care '.
  Daca e s-o spun pe-a dreapta, in orice cuplu, pana urma , este un singur 'castigator , chiar daca , intre timp, lucrurile se mai schimba.

  RăspundețiȘtergere
 5. Deruta si durerea celui parasit e cauzata de ignoranta.Ratiunea, daca exista, ar trebui sa desfiinteze asemenea atitudini.Si ce daca a plecat?Era mai bine sa ramana si sa traiasca cu iluzia ca formeaza un cuplu?Suferinta lui va trece daca e4 barbat, adica e puternic si are incredere in el.

  RăspundețiȘtergere
 6. Adica ajungem la vorba mea, draga Maria- ar fi bine daca s-ar sti de la inceput care sunt acele lucruri care nu fac bine intr-o relatie. Oricare ar fi ea.
  Adica , daca s-ar discuta cu ' cartile pe fata'.
  Se intampla? Nu prea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu cred ca in acest caz,cei doi nu mai comunicau de multa vreme.

  RăspundețiȘtergere
 8. Asta, sigur, Gabi.
  Chestia este de ce acela care constata primul ca niste lucruri nu merg tace. Asa se amplifica totul..

  RăspundețiȘtergere