-Știai că niște români au luat Ursul de Aur la Berlin?
-După tablourile furate în Olanda, nu mă mai surprinde nimic.
Supermarketurile îi liniștesc pe clienți-La noi nici carnea de cal nu e carne de cal..//
Trimis de părinți la măcelărie să cumpere un kg de carne de vită, Bulă se întoarce cu mâna goală.
-N-am cumpărat, fiindcă ăștia vând doar carne de cal.
-De unde știi? îl întreabă amândoi într-un glas.
-Păi am văzut că deasupra cârligelor de pe perete scrie: CAL I, CAL II, CAL III
- Aha, conchide Bulă cel Bătrân, în sfârșit, hoții au învățat s-o eticheteze.//
Cred că s-a cam sărit calul cu glumele astea despre carnea de cal..
(culese astăzi la o petrecere pentru doamne)
Am citit că românii în perioada interbelică aveau ca preferinţă gastronomică preparatele din urs.
RăspundețiȘtergereMi-ai stârnit curiozitatea, așa că am dat fuga să mă documentez.
RăspundețiȘtergereAșa am aflat că și astăzi sunt consumatori pasionați de carnea ursului, pe care o prepară cu multă răbdare, Iată niște rețete:
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=33944&forum=10&13
Buna seara, doamna Gina!
RăspundețiȘtergereE super amuzant bancul. E chiar de sezon. Nu l-am stiut.
M-am amuzat si va multumesc mult pentru asta.
O seara minunata va doresc, doamna Gina! :)
Ștef,
ȘtergereEste, cumva, în firea noastră să facem „haz de necaz„.
La mine este o rețetă foarte bună!
Seară frumoasă!
Nu te ingrijora, calul este calul de bataie zilele astea, subiectul la ordinea zilei, asadar... facem si noi haz de necaz. :)
RăspundețiȘtergereGabi, ascultă:englezii pot sta liniștiți- carnea din lasagna provine de la cai care au mâncat bătaie doar cu bice din piele naturală!
ȘtergereE mai sigura carnea din ograda proprie!:)
RăspundețiȘtergereNici nu-ti mai trebuie placute cu "cal I,cal II":)
Seara frumoasa!
Angi!
RăspundețiȘtergereCa de fiecare dată, vii cu adevăruri demonstrate de-a lungul atâtor sute de ani!
Să fii iubită!