miercuri, 15 mai 2013

lectură de searăExistă patru lucruri care  nu se întorc niciodată-cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul și șansa ratată.
Nu contează câți prieteni ai, contează unde sunt , atunci când ai nevoie.
Peste douăzeci de ani, vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.
Mark Twain
8 comentarii:

 1. Cred că-s mai mult de patru dar, are dreptate Maestrul: prefer să regret greşelile nu inacţiunea. Mai ales că-s cam impulsiv :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum s-ar spune-cel mai mare risc este să nu riști..

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu ştiu dacă cel mai mare risc este să nu rişti deşi, aşa pare. Cred că riscul cel mai mare este reprezentat de inactivitate, de aşteptarea indefinită, de las' să mai vedem ce-o fi. Riscul cel mai mare este lîncezeala, complacerea într-un dolce far niente, în încremenirea pasivă, în teama de a greşi. Putem progresa stînd pe loc?

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, m-am tot gândit-ai dreptate, activitatea, ca opus al prudențéi!

  M-am regăsit, fără să vreau în vorbele tale- de multe ori, instinctiv,am trecut la fapte, deși teama că greșesc tulburând un anume echilibru dăinuia, ascunsă într-un cotlon de suflet.
  Sunt lucruri pe care le amâni, le ocolești de teamă- „nu e bine, dacă supăr, poate mai văd„ ..și tot așa, poți ajunge să fie mult prea târziu.
  Mulțumesc pentru sincronizare!

  RăspundețiȘtergere
 5. Frumoasă şi folositoare lectură. Câtă dreptate avea marele scriitor. Iar treaba cu regretele... nimeni nu scapă de aşa ceva. Cele greşite, cele nefăcute, şansele ratate... Este cineva care nu are şi aşa ceva?

  O zi frumoasă, doamna Gina! :-)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Că doar oameni suntem!

   Mulțumesc pentru gândul bun, Alex!

   Ștergere
 6. Triste cugetari,dar adevarate!

  RăspundețiȘtergere
 7. „..totuși este trist pe lume„.

  p.s. există și partea plină a paharului!

  RăspundețiȘtergere